CIOR wedstrijd Denemarken pt. 3: wedstrijd zit erop!

Post date: Aug 11, 2012 8:15:35 PM

Na een tijd radiostilte hierbij de laatste update voor de CIOR MILCOMP in Denemarken. De resultaten zijn in de bijlagen bij dit bericht te vinden. Toch bij elk team een kleine toelichting.

NLD1

Uiteindelijk is team NLD1 6e overall en 1e in de experienced category geworden. Na dag 2 begon het team als 2e overall aan de orientering, maar helaas moest het team een aantal landen voor laten gaan. Daarnaast is Patrick 1e geworden als individuele schutter, wat een zeer nette prestatie is. Het scheelde slechts 1 punt op de ringschijf met de nr 2 t-m 6.

NLD2

Team NLD2, bestaande uit een veteraan, een experienced en een novice, is uiteindelijk 18e geworden. Tijdens de orientering hebben ze een lus van 6km extra gemaakt doordat ze een punt verkeerd hadden ingeplot. Dit had helaas behoorlijke invloed op de totaaltijd, wat voor een daling in het klassement zorgde. Uiteindelijk heeft het team een goede wedstrijd gehad en hebben een aantal teamleden ervaring en motivatie opgedaan om op te werken naar de volgende wedstrijd.

NLD3

NLD3 is 22e geworden. Ook dit team bestond uit een gemailleerd gezelschap met een novice in het team. Doelstelling van dit team was om een goede wedstrijd neer te zetten en de novice wat ervaring mee te geven. Deze doelstelling is zeker bereikt en zij kijken ook vooruit naar het volgende jaar.

Internationale teams

Beide reserves deden mee in het internationale team en daarbij is Rene 1e en Helen 2e geworden in de strijd tussen de internationale gemailleerde teams. Een zeer nette prestatie van beide, omdat samenwerken met buitenlandse atleten soms vrij lastig kan zijn.

Samengevat was het weer een prima WK, waarbij een aantal goede prestaties zijn geleverd.

Nogmaals, de uitslagen staan hieronder.

Voor fotos: http://www.flickr.com/photos/79410654@N02/