CIOR-Kampioenen!

Post date: Aug 11, 2011 11:32:07 AM

Ja, je leest het goed! Ons NATRES-team, bestaande uit Patrick, Niek en Johan is geëindigd op de 1e plaats in het overall-klassement en mogen zich CIOR-kampioen noemen. En hoe! Na het schieten op de 1e dag stond het team al bovenaan de ranglijst, wat een uitmuntende prestatie is. Niek viel extra in de prijzen omdat hij op de 2e plaats in het individuele klassement eindigde.

Ook op de 2e dag wonnen de mannen het totaalklassement betreffende de hindernisbanen op het land en in het water. Na de 3e dag en de oriëntering bleek die voorsprong groot genoeg om bovenaan op het erepodium plaats te mogen nemen!

In goede CIOR-traditie zijn onze mannen daarna bedolven onder de bekers en prijzen:

* 1e plaats team schieten

* 2e plaats individueel schieten voor Niek

* 1e plaats hindernisbanen dagklassement

* 1e plaats eindklassement categorie Experienced

* 1e plaats eindklassement Overall

Op de foto wordt het team geflankeerd door majoor Winie Scheepers, die de deelname aan de wedstrijd mogelijk maakte, en eerste luitenant Eugenio van Berkom die de teams als interim-schietcoach in Polen heeft ondersteund.

Maar dat is nog niet alles: het damesteam bestaande uit Helen, Judith en Linda heeft de zilveren medaille veroverd in het dames-eindklassement. Extra leuk na de 3e plaats van vorig jaar, nu nog een stapje hoger en met een compleet team. Wat betekent dat voor volgend jaar?

Tenslotte wist het Mariniers-team met aan het hoofd Rinus Zwijnenburg een verdienstelijke 3e plek te veroveren bij het onderdeel Combat Casualty Care. Ook nu blijkt dus weer dat je deze mannen er goed bij kunt hebben.

Voor allemaal: GEFELICITEERD!!